MythTV.nl
24 May 2022, 01:34:37 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Klik hier voor een overzicht van de meest recente fourm postings.
Help mee te uit te groeien tot een noemenswaardige Nederlandse MythTV community en anderen ver te helpen met MythTV!

:
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: IR blaster probleem  (Read 3603 times)
cmythuser
Guest
« on: 30 August 2009, 10:06:12 »

Hallo,
ik zit met een IR blaster probleem en hoopte dat iemand misschien een soortgelijk probleem heeft gehad en opgelost..

OS:                     Debian Lenny x86-64.
Mythtv versie:    0.21.svn20080706
Lirc versie:          0.8.3-3
Grabber:             tv_grab_nl_py
Tuner kaart:        Pinnacle - Philips SAA71xx
STB:                   KPN Digitenne, Topfield model

Heb Mythtv geinstalleerd, zenders ingevoerd: Channel number, Callsign, XMLTV ID, Channel/Frequency number. Grabber heeft alles goed ingevoerd en alles werkt.

Met irrecord afstandsbediening STB opgenomen en alles werkt correct.

Script ch_chan.sh gemaakt, executable gemaakt en gekopieerd naar /usr/bin en
voor de zekerheid in /usr/local/bin

Kan het script namens iedere gebruiker zonder problemen aanroepen en werkt
iedere keer met succes als ik het test met TVtime. Script werkt dus en permissies zijn
in orde.

Script ingevuld in mythtv-setup, maar desondanks krijg ik de melding:

"Channel(/dev/video0) Warning: You have not set an external channel changing
  script for a composite or s-video input. Channel changing will do nothing."

Ben alles 'tig' keer bij langs gegaan en kan 't probleem niet vinden....

Iemand een idee?
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!